Önce Neler Yapmalıyım ?


Sesli kitap gönüllüsü olmak için öncelikle yapmanız gerekenleri aşağıda açıklıyoruz. Lütfen size tavsiye edilen bu kural ve geleneklere mutlaka uyunuz.

1- Sitemizi mutlaka iyice inceleyiniz, kitap okuma kurallarını , kullanacağınız ses kayıt programının görsel eğitimini inceleyerek öğreniniz.
2- Programı kurduktan ve sizlere eğitim setinde anlatılan tüm ayarları yaptıktan sonra bir iki cümlelik bir deneme kaydınızı adınızı içeren isimlendirmeyle seslikitapgonulluleri@gmail.com adresimize yollayarak kayıt kalitenizi kontrol ettiriniz. Denemenizin Mp3 formatında olduğundan emin olunuz. Eger uzantı aup ise mp3 kaydedebilmek için gereken lame_enc.dll yamasını gerektiği şekilde kuralamamış demektir. Lütfen görsel eğitim setinde ilgili konuyu inceleyiniz.
3- Denemeniz onaylandıktan sonra kitap arama motorumuzu kullanarak mutlaka daha önce seslendirilmemiş bir kitabı seçerek iletişim bölümümüzdeki kitap bildir linkinden yollayınız. Formu eksiksiz tamamlayınız ,eksik bilgi olan bildirimler dikkate alınmayacaktır.
4- Kitap, bildiriminizden sonra listelerimize alınacak ve her aşamada ve gerektiğinde sizlere destek olunacaktır.
5- Kitabınız bittiğinde bir cd ye kaydederek bize yollamalısınız. Cd elimize geçtikten sonra 10 kişilik edit grubumuzdan o sırada uygun olan arkadaşımız kitabınızı dinleyecek ve bozuk yer olup olmadığını denetleyecektir. Gerektiğinde sizinle iletişime geçerek bazı bölümleri seslendirerek kendisine göndermenizi isteyebilecektir. Sonuçta kütüphane arşivlerine bağışladığımız kitaplar en mükemmel sekilde hazırlanmış olacaktır.
6- Devletimizin yetkili kurumlarına evrak karşılığı teslim edilen kitaplar sitemizde yayınlanacaktır.
Bizlerle birlik olarak bir sesli kitapta siz ürettiğiniz ve görmeyenlere ses olduğunuz için teşekkürler.
Ya çare sizsiniz, ya çaresiz siniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder